HUN \ ENG

Rólunk

Cégünk 2014 óta van jelen az irodaház piacon. Fő profilunk a közepes méretű irodák generálkivitelezése, de emellett tervezést és projektmenedzsment munkákat is vállalunk. Legfőbb célunk, hogy ügyfeleink igényeit szem előtt tartva költséghatékony és minőségi munkát végezzünk, mindezt a lehető legkevesebb idő alatt. Számunkra az ügyfél elégedettsége és bizalma a legfontosabb, így mindent megteszünk annak érdekében, hogy megbízható és szakmailag felkészült partnerek legyünk. Végül, de nem utolsó sorban szeretnénk megemlíteni, hogy cégünk 100%-ban magyar tulajdonú. Ha Ön minket választ, azzal nem csak a környezetet támogatja, hanem a magyar gazdaságot is.

Menedzsment

Cégvezetőnk, Tusori László már több mint 20 éve dolgozik az építőiparban, így rendkívüli szakmai tapasztalattal rendelkezik. Gazdasági vezetőnk, Csébi Gergely, pedig már közel 20 éve dolgozik vállalkozónként és cégvezetőként is. Nem csak gazdasági vonalon, de az informatika világában is jártas, így neki köszönhetően modern rendszerek segítik a munkánkat. Építésvezetőink és projekt menedzserink már több száz projektet vittek végig. Kellő hozzáértéssel és profizmussal rendelkeznek.

 

Folyamataink

Az ügyfelekkel való megbeszélést, egyeztetést és helyszíni bejárást követően szerződést kötünk és összeállítjuk a projekt ütemtervet. A felmerülő feladatokat megbízható és tapasztalt alvállalkozóinkra bízzuk. Munkájukat természetesen építésvezetőink a helyszínen irányítják és ellenőrzik. Ügyfeleinket folyamatosan tájékoztatjuk a munkálatokról, amelyeket akár nyomon is követhetnek online a PGH portálon keresztül. Annak érdekében, hogy partnereinknek a legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani, folyamatosan nyomon követjük az új technológiai megoldásokat, kizárólag megbízható és jól képzett szakemberekkel dolgozunk, és csakis olyan munkákat vállalunk, amiket 100%-osan tudunk kivitelezni.

Rendszerünk

Cégünk Office 365 vállalat irányítási rendszerrel működik. 2021-től kezdődően pedig már elektronikus számlákat és szerződéseket állít ki cégünk, melyet e-szignóval hitelesítünk. Úgy gondoljuk, hogy egy mai vállalkozásnak elengedhetetlen, hogy modern rendszer segítségével üzemeljen, és fontos, hogy folyamatosan fejlődjön. 2021-ben létrehoztuk a Palota Gipsz Hungary saját portálját is, ahol ügyfeleink láthatják és nyomon követhetik a projekt ütemtervet. Továbbá találhatnak képeket is a munka haladásáról, heti jelentéseket, árajánlatokat, és szerződéseket. Akár a projekt résztvevőivel is kapcsolatba tudnak lépni a portálon keresztül.

Környezetvédelem

Elengedhetetlennek tartjuk, hogy egy cég felelősséggel bánjon a környezetünkkel. Ennek érdekében igyekszünk példát mutatni, és csökkenteni a környezet károsítását amennyire csak lehet. Megbízásaink során nagy figyelmet fordítunk a keletkezett hulladékok megfelelő kezelésére. Ezen felül névjegykártyáinkhoz és irodánkban is kizárólag újrahasznosított papírt használunk. 2021-től kezdődően pedig már szerződéseinket és számláinkat is elektromosan állítjuk ki és hitelesítjük, hogy ezzel is csökkentsük a papírhasználatot.